Toekomstige tentoonstellingenIwan Smit

Post Social

29 september t/m 18 november 2018


Studio Seine presenteert Post Social, een solotentoonstelling van Iwan Smit van 29 september tot en met 18 november 2018, waarin de kunstenaar zich een wereld na social media voorstelt.


Iwan Smit, Retraite, 2018 © Alle rechten voorbehouden


Post Social

‘Samen zijn we alleen’


In de tentoonstelling Post Social toont Iwan Smit schilderijen en beeldhouwwerken die hij maakt gedurende de periode van een jaar waarin hij afstand neemt van sociale media.


De wereld zoals wij hem kennen bestaat niet langer: na een tijdperk waarin delen, volgen en vinden tot een ondraagbare last is verworden, ontwaakt een collectief gevoel van eenzaamheid. De toeschouwer bevindt zich in een post-apocalyptisch landschap met hierin overlevenden uit het verleden, welke in verwarde toestand de nieuwe realiteit tot zich nemen. Megalomane steden van de moderne maatschappij hebben plaatsgemaakt voor kleine hutjes in de natuur, waar de mens tracht los te komen van zijn conditie, de grote catharsis is begonnen.


De opening

Op zaterdag 29 september 2018 vindt de opening van Post Social plaats tussen 20.00 - 22.00 uur. Meer informatie over het werk van Iwan Smit kunt u lezen op www.iwansmit.com