Huidige tentoonstellingTouw van Eck

So glad to see you

15 december 2018 t/m 17 februari 2019


Studio Seine presenteert de duotentoonstelling ‘So glad to see you’ met werk van Anne van Eck en Suus Touw van 15 december 2018 tot en met 17 februari 2019.


Touw van Eck

Anne van Eck en Suus Touw zijn betrokken geraakt bij elkaars maakproces, hebben elkaar toegelaten in het werk waardoor kruisbestuivingen hebben plaatsgevonden. De manier waarop beelden met elkaar communiceren speelt daar een grote rol in. Verrast door de wisselwerking tussen werken merkten zij dat dit het totale beeld versterkt. Beelden kwamen los van hun betekenis en ideeëngoed en gingen nog meer voor zichzelf spreken. De kracht die zich aan de beschouwer opdringt als hij naar een beeld kijkt, krijgt zo weer voorrang. Het samenbrengen, kijken en met elkaar sparren brengt Touw en Van Eck naar de kern van het werk: de waarneming. De tweeluiken zijn hier een direct gevolg van. Het werk van de ander bevraagt het eigen werk, zet hen op scherp en brengt enorm veel plezier met zich mee.Touw van Eck, Dyptich, 2018 © Alle rechten voorbehouden


De opening

Op zaterdag 15 december 2018 vindt de opening van So glad to see you plaats tussen 20.00 - 22.00 uur. Meer informatie over het werk van Anne van Eck en Suus Touw kunt u lezen op www.touwvaneck.com.