Groepsexpositie

???

5 februari t/m 9 april 2017


Studio Seine presenteert ???, een groepstentoonstelling van gastcuratoren Justin Wijers en Kim Hospers van 5 februari tot en met 9 april 2017 waarbij twijfel centraal staat.


Langzaam is de wereld ingekapseld geraakt door het economisch bestel. De waarde van alles moest meetbaar worden gemaakt. En zelfs de ooit zo vrije, chaotische, geëngageerde, zoekende, ontregelende en frivole kunst moest eraan geloven. Inmiddels werkt het kunstonderwijs gedwongen met targets, dienen subsidieaanvragen van lange statements en uitgewerkte plannen te worden voorzien en vraagt de kunstmarkt om een super pitch. Alle intuïtie moet verklaard worden en twijfel is ontoelaatbaar geworden. Is twijfelen niet van groot belang? Moeten gesloten uitspraken niet juist vermeden worden? Is het niet waardevol alles te bevragen en van meerdere kanten te bekijken om de invloed van vooroordelen te verkleinen?


Justin Wijers© Alle rechten voorbehouden


Deelnemende kunstenaars

Han Hoogerbrugge / Frans van Lent / Anouk Griffioen / Abner Preis / Marie Civikov / Willem Besselink / Niels Post / Kim Hospers / Justin Wijers


De opening

Op zondag 5 februari 2017 vindt de feestelijke opening van de tentoonstelling ??? plaats tussen 15.00 – 18.00 uur. Het openingswoord zal om 16.00 uur worden gehouden.


Meer informatie

Over de deelnemende kunstenaars kunt u meer informatie lezen op hun websites:

Han Hoogerbrugge

Frans van Lent

Anouk Griffioen

Abner Preis

Marie Civikov

Willem Besselink

Niels Post

Kim Hospers

Justin Wijers