< Huidige tentoonstellingEsmee Seebregts

On the Surface of Color

30 november 2019 t/m 9 februari 2020


Studio Seine presenteert de solotentoonstelling On the Surface of Color met schilderkunst van Esmee Seebregts van 30 november 2019 tot en met 9 februari 2020. Op zaterdag 30 november vindt de feestelijke opening van de tentoonstelling plaats tussen 20.00 - 22.00 uur.


Esmee Seebregts © Alle rechten voorbehouden


On the Surface of Color

Esmee Seebregts geeft vorm aan de onvoorspelbare kracht van kleur. De kleuren in haar werken pulseren, bewegen, trekken, duwen en stralen. Ze verleiden, bedwelmen, bedriegen, betoveren en laten ons achter in het ontastbare. In de solotentoonstelling ‘On the Surface of Colour’ presenteert Esmee Seebregts haar artistieke onderzoek naar de betekenis van kleur. Ze probeert tot het wezen van kleur door te dringen en hun zintuigelijke, culturele en bovenzinnelijke werking te begrijpen.

 

Is kleur aan de oppervlakte van dingen? Is kleur op het laatste moment aan de wereld toegevoegd en kan het er zo weer vanaf worden gewreven? Of heeft kleur een plek in de dingen? Is de wereld ooit als een kleurige waas begonnen en zijn van daaruit alle vormen en betekenissen ontstaan? Door te werken met pure pigmenten en op grote oppervlaktes neemt Seebregts de toeschouwer mee in een ware kleurbeleving.


Graag opgelet: vrijdag 20 december t/m zondag 12 januari is Studio Seine enkel geopend op afspraak.

Esmee Seebregts © Alle rechten voorbehouden